Λεβαδειακός: Επίσκεψη σε σχολεία της Λιβαδειάς(φωτο)

Μια ημέρα πριν από τον αγώνα με την Νίκη Βόλου αντιπροσωπεία του Λεβαδειακού επισκέφτηκε σχολεία της Λιβαδειάς και μοίρασε δώρα και εισιτήρια για το ματς!

Ποδοσφαιριστές και μέλη της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός” επισκέφτηκαν σήμερα (29/3), μια ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Νίκη Βόλου, για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League 2, δύο σχολεία της Λιβαδειάς και μοίρασαν δώρα και εισιτήρια για το ματς!

Η σχετική ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας έδωσε το «παρών» την Παρασκευή (29/3) στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και στην Τεχνική Σχολή Λιβαδειάς, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα παιδιά για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα, αλλά και εισιτήρια για τον αυριανό (30/3, 16:00) αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάσος Παστός, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Νίκος Καραγιαννίδης και οι ποδοσφαιριστές Αλφρέδο Μεχία, Παναγιώτης Λιάγκας, Μάριος-Παναγιώτης Βήχος, Τριαντάφυλλος Τσάπρας και Ντέιβιντ Γκροφ.

Σχετικά